Gloss white laminated PLANO

From a space used for commercial purposes to a cosy apartment

top_santos-proyectos-plano-laminado-blanco-brillo-1A space originally used for commercial purposes has been converted into a cosy apartment on the ground floor of a storey of flats.

Horizontal projection: capacity and organisation

slide_santos-proyectos-plano-laminado-blanco-brillo-2The wood panelled wall crosses the flat from north to south and forms a sinuous curve that helps separate living areas. On one side the day area and on the other the night area and bathrooms. The kitchen, facing the sunny south side, has been designed in a linear format that allows for a comfortable central working area and enables easy access to the courtyard. Furthermore, the white fronts chosen for the kitchen increase the room’s clarity.

House type Apartment
Kitchen layout Linear
Architect Pastor & González Arquitectos
Photography David Frutos for Bisimagen

Kitchens

Designed to help you

 

 

Why Santos?

Some reasons for trusting us

 

 

Catalogues

Ideas that will help you choose your kitchen